Produkcja własna

                                        

             Pieczywo produkowane w dwóch społemowskich piekarniach to chluba PSS w Olkuszu.

Wciąż cieszy się niesłabnącym popytem z uwagi na doskonałą jakość, świeżość, urozmaicony asortyment.

 Produkowane w ?Społem? w Olkuszu pieczywo jest unikatowe w obecnych czasach powszechnego stosowania chemicznych polepszaczy.

Nasz chleb jest prawdziwym chlebem, pachnie i smakuje jak za dawnych lat, ponieważ technologia wypieku pozostała nie zmieniona.

Korzystamy z tradycyjnych receptur, w których podstawą wypieku jest naturalny żytni zakwas otrzymywany metodą wielofazową, które to tajniki zna niewielu już piekarzy.

Załogę stanowią fachowcy z dużym doświadczeniem zawodowym. Pieczywo w piekarni wypiekane jest w rzemieślniczym 3-komorowym piecu piekarskim opalanym gazem, a w bagieciarni ? w obrotowym piecu elektrycznym.

       

Na każdych Targach Przedsiębiorczości i Pracy Małopolski Zachodniej pieczywo ze "Społem"Olkusz zdobywało nagrody, z których najważniejsza to Złoty Orzeł i tytuł Przysmak Lokalny Powiatu Olkuskiego przyznany w 2007r dla chleba dyniowego, będącego hitem wśród pieczywa chlebowego.

Często używane przez pracowników "Społem" PSS w Olkuszu hasła: ?Do społemowskiego chleba nawet masła nie potrzeba? oraz  Społemowskie pieczywo najsmaczniejsze w mieście! są bardzo wymowne i prawdziwe!
        

     

 
 

 

 

Przedstawiamy kilka propozycji Naszych   Tortów :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                           Uwaga

właściciele sklepów !
Wszystkie te smaczne wyroby można zamówić w społemowskich 2 piekarniach i mieć je w swoich placówkach!

        Warunki dostaw do uzgodnienia!